Tanquem temporada: un any intens i diferent.

Tanquem temporada fent balanç. Ha sigut un any complicat però, com tothom, ens hem hagut d’adaptar a la nova situació i fer-hi front amb les mesures adients. Per això hem obert només amb el 30% de la nostra capacitat habitual -teníem només 20 places ofertades- per garantir la seguretat de clients i treballadores. S’ha reforçat la neteja i desinfecció de l’Alberg i s’ha assegurat la distància i ventilació d’espais comunitaris en tot moment. Malgrat les dificultats, teníem moltes ganes d’obrir portes i poder donar servei a clients habituals i a d’altres que ens han descobert per primer cop. I la resposta ha sigut molt positiva ja que la gent estava desitjosa de gaudir de les vacances de forma segura, tranquil·la i relaxada.

Així que, un any més, i ja en són quatre, ho hem aconseguit.

D’altra banda estem contentes de la bona acollida de les activitats que s’han muntat al jardí; tant els concerts com les classes de zumba ofertades han aconseguit dinamitzar l’espai exterior del que disposem.

La Costa Brava ha sigut el destí triat per molts catalans i catalanes i ens n’alegrem, doncs potenciar el turisme nacional també ens ajuda a adonar-nos i cuidar els tresors que tenim més a prop de casa.

Ens veiem a la primavera! Cuidem-nos