Col·laborem amb la Creu Roja de Palafrugell

A l’Alberg estem molt contentes que la nostra cuina serveixi per realitzar activitats amb altre entitats! Aquest cop va ser per a realitzar un taller de cuina per a gent acollida de La Creu Roja.

La Creu Roja de Palafrugell realitza el projecte “Benestar personal i activació social” i des del mes de setembre han estat realitzant actuacions amb un grup de 8 persones a Palafrugell,  aquestes persones són derivades de Serveis Socials, ja que es troben en situació de vulnerabilitat social, i en el programa  es realitzen activitats diverses per treballar competències personals, enfortir les seves xarxes socials i millorar el benestar emocional.

En el marc d’aquest projecte el dijous dia 8 de novembre aquest grup va venir a l’Alberg a fer un taller de cuina autogestionat. Van preparar una paella “multicultural” i la veritat és que estava per llepar-se’n els dits!

Seguim creant sinergies amb els actors socials del municipi!