Cap de setmana a l’Alberg amb calçots i bona gent!

Cap de setmana a l’Alberg amb calçots i bona gent!

Aquest cap de setmana a l’Alberg hem rebut la visita d’un grup de 60 persones del Club Deportivo de Personas Sordas de València, que han triat les nostres instal·lacions per passar un cap de setmana a Palafrugell. La trobada anava encarada a transmetre la cultura de les calçotades als nostres veïns Valencians així que, a mig matí, les flames ja estaven a punt per a cuinar més de 1000 calçots.

A l’Alberg disposem d’un espai extens de jardí amb barbacoa que és l’amalgama perfecte per a trobades d’entitats, associacions, clubs esportius, empreses o grups d’amigues i amics amb ganes de compartir una bona estona.

Animem a tot tipus de col·lectius i entitats a que facin les seves trobades a l’Alberg Solidança. Calçotades, barbacoes i altres activitats a l’abast de tothom i en un entorn agradable i relaxat.

Gràcies per confiar en nosaltres!