Arriba el Lluer a l’Alberg

Les persones que heu escollit les vacances a l’Alberg, esteu a l’aguait perquè podreu gaudir d’un nou visitant als nostres jardins, el Lluer!

El lluer és una espècie que, a Catalunya es comporta bàsicament com a hivernant, i aquesta temporada ha escollit els espais de l’Alberg com a nou allotjament! És un ocell molt vistós i sociable que, quan és observat al camp, destaca el seu reclam inconfusible, que consisteix en un “tsuit” emès contínuament durant el vol ondulat, però àgil, que deixa veure uns tons generals verds groguencs, amb groc a la cua i al carpó.

A més, també podreu gaudir d’altres noves espècies d’ocells com la Mallerenga carbonera i la Mallerenga blava.

Us deixem algunes fotografies dels nous ocells de l’Alberg amb la menjadora que els hi hem fet!