Tanquem la 9a Edició del Flors i Violes amb més de 800 visitants

Més de 800 veïns i turistes han visitat l’Alberg amb motiu de la celebració del Flors i Violes a Palafrugell que han pogut gaudir de l’exposició MOVING PIXELS de l’artista Jan Barceló, així com del jardí i d’altres activitats. Palafrugell celebra aquest festival cada any per l’arribada de la primavera engalanant els carrers, places i jardins plens de flors, música i color, amb un gran ventall d’activitats.
A l’Alberg ens hem sumat a la festa per tercer any. En aquesta edició hem comptat amb la col·laboració de l’artista Jan Barceló que ha transformat l’espai de la capella de l’Alberg amb la seva exposició MOVING PIXELS, que ha tingut molt bona acollida. Petits i grans s’han sorprès amb les llums, sons i colors canviants que han transformat la Capella.

Tant l’artista com l’equip de Solidança estem molt satisfets d’aquestes exitoses jornades i donem les gràcies a totes les persones que hi heu participat i ho heu fet possible. Per tots aquells que no heu pogut venir, us convidem a donar un cop d’ull a les nostres xarxes socials.

Fins l’any vinent!