Benvingudes i benvinguts a l’Alberg Solidança

L’Alberg Solidança és un projecte que pretén fomentar la inclusió social i les alternatives ocupacionals per a les persones en situació de vulnerabilitat del Baix Empordà, a través d’activitats de lleure i restauració.

Oferim un servei d’oci i de qualitat a preus assequibles, amb un doble valor afegit compartit en tots els projectes que hi treballem a Solidança: el social, amb la creació de llocs de treball per a persones vulnerables; i l’ambiental, per ser una activitat emmarcada en l’economia circular. D’aquesta manera, l’economia circular és la base del nostre de funcionament, reduint l’ús de recursos materials i energètics mitjançant la reducció, la reutilització i el reciclatge.

Per saber més sobre nosaltres, al web https://alberg.solidanca.cat/ trobareu tota la informació: Des de les característiques pròpies de les nostres instal·lacions, indicacions per arribar, tarifes, etc. fins a un apartat per reservar habitació. A més d’un conjunt d’activitats a realitzar dins l’entorn que ens envolta: senderisme, cicloturisme, submarinisme, rutes culturals… i moltes més activitats i propostes d’oci.

És l’oportunitat per aportar a la comarca la nostra expertesa de 20 anys incidint en la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Apostem pel Baix Empordà!