L’alberg Solidança participa a les festes de Palafrugell amb “Flors i Violes”.

Arranquem la temporada a L’Alberg Solidança coincidint amb les festes de Palafrugell, Flors i Violes (www.florsivioles.cat), que se celebren del 29 d’abril a l’1 de maig. Els carrers i jardins del municipi ens esperen decorats, plens de vida, colors i activitats. El nostre alberg no pot faltar a la cita, per això obrim les portes perquè tothom pugui gaudir de les nostres instal·lacions.

Volem explicar-vos les nostres propostes per la temporada que ve, ensenyar-vos totes les novetats que trobareu a les nostres instal·lacions i les accions que portarem a terme durant aquest primer any.

Entre algunes propostes, us ensenyarem el nostre hort ecològic, que està regat gràcies a l’aigua captada a través de les canalitzacions de les aigües pluvials; l’acció d’auto compostatge de residus orgànics generats; a més de la incorporació de jardineria autòctona.
Tot això fent també un recorregut per dins les instal·lacions mostrant la gestió de l’alberg fomentada en l’ecodisseny, amb mobiliari reutilitzat i restaurat pel personal de Solindança. I finalment, totes les accions que portarem a terme referides a fomentar el coneixement de l’economia circular com a model de funcionament.

A més, amb motiu de les festes de Palafrugell, hem muntat una exposició que portarà per títol SOMNIS, treballant amb el simbolisme dels llençols com a objecte de reivindicació. I, si veniu en diumenge, us oferirem un conjunt d’activitats i al grup Maio de Sal en concert per tancar la festa. Música brasilera i portuguesa entorn de l’Alberg.

Quedareu encantats quan descobriu que, al bell mig de Palafrugell, existeix un edifici tan majestuós rodejat per un jardí tan gran i bonic.

Us hi esperem!