El jardí, un espai de relaxació ple de vida

Un dels espais més emblemàtics que trobareu en visitar-nos, és el nostre fabulós jardí, un espai amb 2000 m2 de natura amb diversitat de plantes i arbres mediterranis, i on els amants dels ocells podreu gaudir d’unes 24 espècies identificades.

D’entre aquestes espècies, un total de 20 es troben durant tot l’any, i d’altres com l’oreneta o l’esplugabous, venen a visitar-nos durant l’estiu o l’hivern respectivament gràcies a la seva migració.

La seva visibilitat depèn en gran mesura de l’espai on viuen. Hi ha espècies que tenen més inclinació per les zones humides, d’altres per boscos o camps oberts. Aquestes sempre seran més difícils de veure, però el seu cant pot ser escoltat des dels voltants de l’alberg. Cal dir però, que també n’hi ha de més properes, amb més afinitat pels jardins i les zones edificades i que busquen de tant en tant la companyia dels humans, com és el cas del pardal o el falciot negre.

Al següent cartell hi podeu trobar una descripció més detallada de les espècies que podreu escoltar i també veure en el nostre jardí.

Vine i descobreix-los!